trimsalon happydog

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Voor en Na

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal honden die ik reeds in mijn salon heb behandeld. Ik hoop u hiermee een redelijk indruk te geven van de verschillende behandelingen.

De eerste is Joep.

Joep is een Bearded Collie die volledig verklit en vervilt bij ons is gekomen. De baasjes waren bang dat we Joep helemaal kaal moesten maken maar wij zouden Trimsalon "Happy Dog" niet zijn als we niet ons uiterste best zouden doen om Joep nog zo goed mogelijk in z'n vacht te laten zitten. Het heeft ons een avond gekost met twee personen maar dat hebben wij en het baasje er graag voor over. Je merkte aan Joep dat hij gedurende de behandeling zich steeds beter ging voelen. Uiteindelijk is het ons gelukt om Joep zonder pijn te ontdoen van zijn vervelende viltplaten en klitten. Met de baasjes is nu afgesproken dat zij om de 5 weken bij ons terugkomen om Joep goed te kunnen doorborstelen zodat Joep er over enkele maanden weer als een echte mooie, trotse Bearded Collie Reu bij loopt.

joep-voor    kop-borstelen-joep   
                   Joep zoals hij bij ons binnen kwam                                      Uitborstelen van z'n kop
viltplaat-joep    joep-na
     Een van de vele viltplaten                       Het eindresultaat. Een hele blije Joep (en baasjes)
afval-joep
Wat er achterbleef van Joep.
 
Zoals hier boven beschreven hebben de baasjes van Joep zich netjes aan de afspraak gehouden en zie nu, enkele maanden later, het resultaat. Nog steeds niet helemaal de complete Bearded vacht maar het gaat er steeds beter uit zien. Wat een heertje!
 
joep-november-2011-voor     joep-november-2011-na 

 Joep in november2011 voor zijn borstelbeurt                                         Joep in november na zijn borstelbeurt

Dit is Chica.

Chica is een Cairn-terrier van bijna 2 jaar. Zij komt bij ons om zich te laten Strippen. Tevens worden haar nagels geknipt, haar voetzooltjes uitgeknipt, haar oren uitgeplukt en haar anaalklieren gecontroleerd. Aan het einde wordt hij nog even lekker gewassen en droog geföhnd waarna zij weer voor een paar maanden klaar is.

chicha-voor    chicha-na

Chica voordat hij gestript werd                                                        Chica na het strippen

Vervolgens hebben we hier Max.

Max is ook een Cairn-Terrier maar i.p.v. strippen wordt hij totaal geplukt. Het verschil is heel duidelijk te zien. Voor de rest is de behandeling gelijk.

max-voor    max-na

 

Dit is Goof.

Goof is een Schapendoes die bij ons in de trimsalon komt om gewoon lekker behandeld te worden. Wassen, nagels knipen, voetzooltjes uitknippen en lekker borstelen. Ook Goof geniet hier erg van ook al vindt hij sommige dingen zoals föhnen nog wat eng maar hier helpen wij Goof bij om dit in de toekomst niet meer eng te vinden.

 goof-voor   goof-na
 Goof voor z'n VIP-behandeling                                                          Goof na z'n VIP-behandeling

De volgende hond is Fleur

Fleur is een Maltezer. Op verzoek van het baasje hebben wij Fleur een puppy-look gegeven zoals u op de foto ziet. Ook Fleur geniet van de behandeling en komt kwispelend de salon in en gaat er ook weer kwispelend uit. (En zo willen wij het graag zien)
fleur-voor    fleur-tijdens-behandeling-2
Fleur voor haar puppy-look                                            Fleur tijdens het effileren
 fleur-tijdens-behandeling   fleur-na
Nog zo'n aktie-foto                                   Het eindresultaat. Moe maar voldaan

De Volgende is Teun.

Teun is een Engelse Bulldog. Hij komt naar de salon om eens lekker gewassen te worden en de nagels te knippen. Zoals je ziet geniet hij echt van zijn wasbeurt.

teun   teun-wassen
                    Dit is Teun!                                                                        oooooooooohhh, dat is lekker!!!

De volgende is Sammie.

Sammie is een Shi Tzu/Malthezer en komt naar de salon om zich een lange-look aan te laten meten. Tevens krijgt hij natuurlijk een wasbeurt, nagels knippen en controleren van de oren.

sammie-voor   sammie-na

   Sammie voor z'n trimbeurt                                                               Sammie na z'n trimbeurt

En dit is Puck. 

Puck is onze jongste telg. Hij is een West Highland White Terrier en is op 2 februari 2011 geboren en kwam hier voor de eerste keer naar de trimsalon. Na hem aan de salon te hebben laten wennen hebben we hem kunnen strippen. Het eindresultaat was nog niet helemaal perfect maar voor de eerste keer was het lang genoeg. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. De volgende keer komt hij er strak uit te zien. 

puk-voor   puk-na  
                        Puck voor z'n eerste stripbeurt                                                             Puck na zijn eerste stripbeurt  

Als laatste komt Boomer.

Boomer komt helemaal uit Tegelen om zich hier een mooie coupe aan te laten meten. Op verzoek van zijn baasjes hebben we Boomer een lekker zomerse coupe gegeven. Dit hebben we gedaan door hem kort te scheren en alleen zijn staart lang te laten en hem een leuke kop te knippen/effileren. Zo zie je dat je ook voor je eigen ideeën perfect bij ons terecht kunt. Boomer zijn baasjes hebben aangegeven dat zij Boomer nog nooit zo mooi hebben teruggekregen van een trimbeurt. Maar wat nog veel belangrijker voor ons is is dat Boomer zich er goed bij voelt en dat liet hij goed blijken door vrolijk kwispelend rond te lopen in onze salon om vervolgens weer met zijn baasjes mee naar huis te gaan.    

boemer-voor   boemer-tijdens

boemer-na