trimsalon happydog

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

reactie's van klanten

Op 15 november 2011 is Dreejke bij ons in de salon gekomen. Dreejke is een Basset Griffon Petit. Dreejke heeft toen hij 4 maanden was een hersenvliesontsteking gehad. Hiervan is hij gelukkig redelijk goed hersteld alleen is trimmen erg zwaar voor hem. Bij de vorige trimsalon kwam Dreejke altijd zeer vermoeid terug en was hij de dag erna zeer slecht eraan. De vraag van zijn baasje was of wij hiervoor een oplossing hadden. Wij hebben aansluitend aangegeven met Dreejke extra voorzichtig om te gaan en hem tussendoor extra tijd te gunnen om telkens weer bij te komen van de behandeling. Zoals je op de foto's hieronder kunt zien genoot Dreekje bij ons echt van zijn behandeling. Na de behandeling heeft zijn baasje hem opgehaald en zag toen al een verschil hoe Dreejke eraan was t.o.v. de andere keren. Een dag later mochten we de volgende mail ontvangen:

Hallo Ingrid.  Ik wil even laten weten dat Dreejke het kei leuk vond bij jouw en het gaat heel goed met hem! Bedankt voor jouw geduld en inzet! Iedereen vind hem prachtig mooi geworden! Tot de volgende keer en een dikke poot van Dreejke! Groetjes Nicole

Voor ons is dit een bevestiging dat de werkwijze van ons echt werkt en zijn vruchten afwerpt want: het welzijn van uw hond staat bij ons bovenaan.
Het resultaat ziet u hieronder.
 

 

 dreejke-voor     dreejke-tijdens   

 dreejke-na

 

Op 8 november 2011 is Boogie bij ons geweest om zich te laten trimmen. Boogie is een 9 maanden oude Toy-Poedel die in het begin echt even moest wennen aan het trimmen. Maar met veel geduld en belonen ging hij gedurende de behandeling er echt van genieten. Ook hier mochten we een leuke reactie van zijn baasjes ontvangen:

Hallo Ingrid. Bij deze willen we nog even laten weten dat je Boogie fantastische geknipt hebt iedereen vindt hem heel erg mooi. Groetjes en tot gauw Peter en Truus.

Het resultaat ziet u hieronder:

boogie-voor      boogie-na

 

Op 2 November 2011 is Franka (kruising Border Collie/Friese Stabij) voor de eerste keer gekomen om zich te laten trimmen bij ons. Franka is een Teefje van bijna 15 jaar. We mochten later deze dag de volgende mail ontvangen van haar baasje (waarvoor natuurlijk onze dank.):

Vanmorgen heb ik Franka opgehaald .... jullie heten Happy Dog en jullie maken er ook nog een HAPPY BAASJE van...Fantastisch gedaan ga zo door.
Groetjes Helma Knippenbergh.
 
Het resultaat ziet u hieronder.
 
franka-voor                 franka-tijdens
 
 
franka-na