trimsalon happydog

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak. Indien u een afspraak wilt maken dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U mag natuurlijk ook gewoon even binnenlopen.
De tijden dat wij normaal gesproken de afspraken inplannen zijn:
maandag 08:30 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag gesloten
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Wij kunnen in goed overleg altijd afwijken van deze tijden.

Annuleren:

Het kan altijd voorkomen dat er zich tussen het moment van afspreken en de daadwerkelijke afspraak iets voordoet waardoor de afspraak niet door kan gaan. Dit is natuurlijk nooit een probleem.
Indien u verhinderd bent om op de afgesproken tijd met uw hond te komen hopen wij dit zo spoedig mogelijk te vernemen zodat wij nog de tijd hebben om eventueel een andere hond in te plannen. Tevens heeft u dan de meeste kans een nieuwe afspraak te kunnen maken binnen een afzienbare tijd. Uw hond is namelijk wel toe aan de trimbeurt!
Wij horen dit het liefst minimaal 48 uur voor de afspraak. Indien dit binnen 24 uur voor de afspraak pas gebeurt en wij krijgen geen andere hond meer ingepland dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandeling bij u in rekening te brengen. Indien de afspraak in z'n geheel niet nagekomen wordt dan zullen wij het standaard tarief 100% in rekening moeten brengen.Deze regels gelden natuurlijk niet in geval van onvoorzienbare omstandigheden zoals onverwachte familieaangelegenheden, ziekte, enz. Voor deze zaken zullen wij in overleg beoordelen wat ermee gebeurt.