trimsalon happydog

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Salontraining

Veel trimsalons binnen Nederland werken met de gedachte dat uw hond het maar goed moet vinden wat er in de trimsalon gebeurt. Luistert uw hond niet of reageert hij agressief omdat hij bang of dominant is, dan wordt hij hard aangepakt en in sommige gevallen zelfs hard gestraft.

Wij zijn ervan overtuigd dat we uw hond zo kunnen trainen dat hij de behandelingen binnen onze trimsalon fijn gaat vinden en met een kwispelende staart binnen komt en de salon ook kwispelend zal verlaten. Hiervoor hebben we natuurlijk wel tijd nodig want ook uw hond zal moeten wennen aan alles wat er binnen trimsalon "Happy Dog" gebeurt.

Wij bieden daarom onze speciale salontraining aan. Dit houdt in dat wij uw hond spelenderwijs in verschillende korte en soms wat langere sessies over zijn angst heen helpen en laten zien dat het heel fijn is om in de trimsalon behandeld te worden.  Wilt u hierover meer informatie dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Deze training verzorgen wij in de avonduren. Indien u het fijn vindt mag u hierbij aanwezig zijn, maar het resultaat van de training zal er sneller zijn indien u als baasje er niet bij bent aangezien de hond dan beter geconcentreerd is.

De kosten voor de training bedragen  € 30,00 per uur (berekend achteraf met een optelling van alle tijd die wij eraan hebben besteed). Wij bieden hierbij de garantie dat indien blijkt dat de training geen zin heeft gehad wij de training niet in rekening zullen brengen.